Κάποια σχόλια από τις γυναίκες

Σχόλια από τις γυναίκες που επανδρώνουν το ροζ τηλέφωνο

Κούκλα μου είσαι για παρτούζα; Greek milf: Σήκωσα το ακουστικό & μου λένε «Κούκλα μου είσαι για παρτούζα;»! Τι κάνω δέχτηκα αφού είναι τηλεφωνική. Επί 15 λεπτά το τι άκουσα ήταν άνευ προηγουμένου. Είχανε βάλει ανοιχτή ακρόαση & βλέπανε τσόντα. Η δράση από την οθόνη μεταφέρθηκε στο τηλέφωνο! Στο τέλος μου τον βάλανε μπρός-πίσω & έπρεπε να φωνάζω & να τους λέω προστυχόλογα. Απίστευτο!

Άρχισα να δουλεύω στο τηλεφωνικό σεξΚρεβάτι ηδονής: Το τι ακούς εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Κάνουμε σεξ στό τηλέφωνο. Τρελά πράγματα. Απαντώ σε καμιά 10αριά κλήσεις την ημέρα & βγάζω κάποιο εισόδημα. Δουλειά είναι & αυτή. Άρχισα να δουλεύω στο τηλεφωνικό σεξ γιατί σκέφτηκα: Γιατί να μην πληρώνομαι για να μιλάω βρώμικα αντί να το κάνω δωρεάν. Πολλοί άνθρωποι ζούνε την απόλυτη φαντασίωση μέσα από μία εικονική σχέση που χτίζεται μέσα από αλλεπάλληλες κλήσεις προς κάποια γυναίκα, αυτή που έχει διαλέξει ο τηλεφωνικός εραστής της.

Πως σχολιάζουν το τηλεφωνικό σεξ οι κυρίες

Οι άνθρωποι που καλούν δεν θέλουν μόνο το τηλεφωνικό σεξΚυρία κάποιας ηλικίας: Είδε κάποιος τη φωτογραφία μου & μουρλάθηκε. Τόν έπαιζε συνέχεια & με έγλυφε τηλεφωνικά φυσικά στό κώλο. Δεν μού έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Θυμάμαι & την περίπτωση ενός άνδρα που έλεγε ότι έχει μεγάλο μόριο & τον είχα βάλει επί ένα τέταρτο να χτυπάει το πέος του στο τηλέφωνο. Μια άλλη φορά είχε τύχει να μιλάω με κάποιον ο οποίος ενώ αυνανιζόταν, μπήκε η γυναίκα του μέσα στο δωμάτιο & τα έκανε λίμπα! Πέρα από τα χρήματα, ένας άλλος λόγος που κάνω αυτή τη δουλειά είναι ότι μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσω με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι ροζ γραμμές είναι μόνο βογγητά & βρομόλογα. Μεγάλο λάθος! Πολύ συχνά οι άνθρωποι που καλούν δεν θέλουν μόνο το τηλεφωνικό σεξ αλλά αναζητούν παρέα & γιατί όχι ερωτικό σύντροφο!

Δουλεύω ως σεξ τηλεφωνήτριαΚυρία αναζητεί άντρα: Εμένα με πήρε κάποιος που φαινότανε μικρός. Του λέω πόσο χρονών είσαι. Μου λέει 13. Τι να πείς. Ευχαριστώ τον Δ. από Ρόδο για «ωραίο» 10λεπτο που περάσαμε. Πιστεύω ότι αν όλες οι γυναίκες έκαναν τηλεφωνικό σεξ πριν χάσουν την παρθενιά τους, θα έκαναν πολύ καλύτερες επιλογές στη ζωή τους! Η δουλειά αυτή αλλάζει το ψυχικό σου κόσμο & βλέπεις τους ανθρώπους διαφορετικά & ειδικά τους άνδρες. Παλιά κάποιος σύντροφός μου, που του είχα εκμυστηρευτεί οτι δουλεύω ως σεξ τηλεφωνήτρια, μου ζητούσε επίμονα να τον παίρνω στο κινητό & να του μιλάω όπως στη σεξ γραμμή. Είχα αισθανθεί άσχημα γιατί του είχε γίνει πραγματική εμμονή να τελειώνει τηλεφωνικά & αυτό με ξενέρωνε αφάνταστα. Μέχρι που ήρθε το τέλος της σχέσης μας. Από τότε δεν έχω αποκαλύψει σε κανένα δουλειά κάνω & γιατί το ωράριο μου είναι τόσο ακατάστατο.

Αντιδράσεις & σχολιασμός από τις γυναίκες που απαντούν στο τηλέφωνο

Καλούν φυσικά στο τηλέφωνο για να αυνανιστούνΠαντρεμένη στό τηλέφωνο: Είχα κάποιο στο τηλέφωνο & γύρισε απροειδοποίητα ο άντρας μου. Φυσικά ξέρει τι ακριβώς κάνω. Υπάρχει κάποιο έξτρα εισόδημα. Με καλούν φυσικά στο τηλέφωνο για να αυνανιστούν. Δουλεύω από το σπίτι & οι μεταφορές χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μου είναι μηνιαίες. Όλοι οι άντρες δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι σε προσεγγίζουν χαλαρά & άλλοι ξεκινούν με τη φράση θέλω να σε γα..σω. Ανταποκρίνομαι με τον ίδιο τρόπο που με προσεγγίζουν. Δηλαδή σ΄ αυτόν που θα μου πει αμέσως ότι θέλει να με γα..σει θα του απαντήσω ανάλογα. Θυμάμαι κάποιον που όταν του απάντησα το ίδιο επιθετικά εγώ θέλω να σε γα..σω μου υπέδειξε να είμαι περισσότερο ευγενική!

Βλέπουν τη φωτογραφία μου & αυνανίζονταιΌμορφη κυρία: Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα δούλευα στο τηλεφωνικό σεξ. Όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, οι πελάτες μου σχολιάζουν την σέξι φωνή μου. Γράφω στό προφίλ μου ήπιο τηλεφωνικό σεξ. Όλοι οι ανώμαλοι παίρνουν τηλέφωνο. Τι μουν.. είσαι – θα σε ξεσκ.. Το κλείνω φυσικά. Να σε παίρνουν σπίτι τηλ. & να ακούς τέτοια! Υπάρχουν όμως φορές που κυριολεκτικά το ζω με άντρες που τους φαντασιώνομαι, ενώ εκείνοι αντίστοιχα βλέπουν τη φωτογραφία μου & αυνανίζονται. Απλά θέλουν να ανακουφιστούν & το κάνουν με οποιοδήποτε τρόπο τους είναι εύκαιρο. Δεν βλέπω κάτι κακό σ’ αυτό. Εκδηλώνουν αυθόρμητα & απενοχοποιημένα τις σεξουαλικές ορμές τους. Πολλοί άντρες βιώνουν μοναξιά, προβλήματα στο γάμο ή τη σχέση τους. Θέλουν να το μοιραστούν με μια τηλεφωνική ερωτική σύντροφο πριν ή μετά το τηλεφωνικό σεξάκι. Τολμώ να πω ότι κάποιες φορές κάνω κοινωνικό λειτούργημα! Σε κάθε περίπτωση μετά την κουβέντα μας χαλαρώνουν.

Οι ροζ κυρίες του έρωτα αποκαλύπτουν κάποια μυστικά τους

Έβαλα το δονητή & ήρθα σε οργασμόΣέξυ μίλφ γιά σένα: Βρέθηκα από κάτω. Λέω «θα σε μάθω να μου κάνεις σωστό πρωκτικό σεξ». Με πήρε κάποιος & με ξετίναξε στή κυριολεξία. Άφωνη έμεινα με το τι μού έλεγε! Με διέγηρε τόσο πολύ πού έβαλα το δονητή & ήρθα σε οργασμό! Παλαβές καταστάσεις κάποιες φορές. Υπήρχε ένας πελάτης που μου μιλούσε καθημερινά για τη γυναίκα του (ήταν παντρεμένος). Μου άρεσε ο τρόπος του τόσο πολύ, που έκανα την υπέρβαση & τον συνάντησα εκτός δουλειάς. Αυτό έγινε μία & μόνη φορά & δεν το μετάνιωσα ούτε εγώ ούτε εκείνος. Ήταν πολύ σύντομο. Δεν μπερδεύω την προσωπική μου ζωή με τη δουλειά μου. Αλήθεια εσείς δεν έχετε ποτέ πάει με κάποιο που γνωρίσατε από τη δουλειά σας; Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση λόγω επαγγέλματος, αν κάποιος σου κάνει κλικ πολύ απλά μπορείς & να ενδώσεις.

Η κοινωνία είναι συντηρητική & δεν μπορεί να δεχθεί το τηλεφωνικό σεξΏριμη πρόθυμη γιά σεξ: Οι άντρες απελευθερώνονται πλήρως στη ροζ γραμμή & λένε αυτά που συχνά δεν τολμούν να πουν στην ερωτική τους σύντροφο. Κρίμα γιατί είμαι σίγουρη ότι σε πολλές περιπτώσεις θα κάνανε κάποιες γυναίκες πολύ ευτυχισμένες στο σεξ. Η κοινωνία είναι πολύ συντηρητική & δεν μπορεί να δεχθεί το τηλεφωνικό σεξ σαν δουλειά, παρότι όλοι αυτοί που με καλούν το κάνουν για να εκτονωθούν. Εγώ είμαι χωρισμένη & μαμά μου γνωρίζει ότι δουλεύω σε νυχτερινή βάρδια call center γιατί μου κρατάει το παιδί τις βραδινές ώρες που λείπω από το σπίτι. Όμως δεν της έχω πει όλη την αλήθεια & νομίζει ότι δουλεύω σε τηλεφωνικό κέντρο πληροφοριών καταλόγου.